Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Skylt med virusillustration och texten "Restriktionerna är borta – men inte viruset"

Vaccinationsvecka: vaccinera dig mot covid-19!

Vecka 11, 14-20 mars 2022, är en nationell vaccinationsvecka. Det innebär att under denna vecka så hjälps regioner, kommuner och andra organisationer åt för att nå så många som möjligt av de som ännu inte är vaccinerade. Vi på Hörbybostäder vill naturligtvis också hjälpa till och därför slår vi här ett slag för vaccinationer mot covid-19!

Pandemin är inte över och covid-19 sprids fortfarande. Men cirka en miljon människor har ännu inte tagit sin första dos i Sverige. Om vi alla vaccinerar oss så skyddar vi oss själva och andra mot svår sjukdom och död.

De som är ovaccinerade har en ökad risk att bli smittade och bli allvarligt sjuka i covid-19. Om du inte är vaccinerad mot covid-19 – boka en tid så snart du kan.

Mer information om vaccination – från Region Skåne.